Vull col·laborar-hi econòmicament


( IBAN ) ES70 0081 0057 3900 0181 2287
 Compte Corrent Poble que Canta (Banc Sabadell)
 Pots fer-hi l'ingrés o la transferència amb l'import i la periodicitat que creguis més convenients
Pots fer-hi constar la teva aportació posant el teu nom i cognoms al concepte de l'operació bancària o bé posant-hi la paraula "anònim" (si vols que la donació sigui anònima).
  En qualsevol dels dos casos tens l'opció d'omplir el formulari de col·laboració (que hi ha més avall) per si vols registrar-hi la teva operació.Puc i em ve de gust col·laborar econòmicament amb el Poble que Canta perquè fa un gran servei animant els actes en favor de la Independència nacional que organitzen a viles i ciutats dels Països Catalans persones a títol voluntari a l'entorn de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i tota mena d'entitats cíviques i polítiques que treballen perquè els Països Catalans culminin el seu procés cap a la Independència ben aviat.

Puc i em ve de gust col·laborar econòmicament amb el Poble que Canta perquè em plau que el cant coral, en el futur, es recordi com un element indissociable del procés d'independència dels Països Catalans.

Puc i em ve de gust col·laborar econòmicament amb el Poble que Canta perquè, ara que cal intensificar i accelerar el procés cap a la Independència, el projecte coral pugui absorbir totes les sol·licituds d'actuació a pobles i ciutats de forma eficaç i sostenible (les sol·licituds augmenten progressivament).

Puc i em ve de gust col·laborar econòmicament amb el Poble que Canta perquè...

Política de seguretat:
  • L'únic lloc on s'exhibeix aquest número de compte corrent és al present lloc web: www.poblequecanta.cat
  • Per motius de seguretat, el Poble que Canta no publicitarà mai aquest núm. de compte ni en fulls volants ni per correu electrònic ni per qualsevol altre mitjà que no sigui el propi lloc web www.poblequecanta.cat.
  • Si rebeu el núm. per un mitjà diferent al web www.poblequecanta.cat desconfieu-ne d'entrada i comproveu-ne la seva autenticitat consultant el web www.poblequecanta.cat
  • Si voleu fer difusió sobre com col·laborar econòmicament amb el Poble que Canta poseu-hi l'enllaç www.poblequecanta.cat indicant que aquí hi trobaran el seu número de c/c, però no l'exhibiu mai.
  • Aquest compte corrent és supervisat per un equip de cantaires del Poble que Canta juntament amb l'impulsor del projecte.
  • Correu de contacte:  poblequecanta@gmail.com